Z avtom v drog, ukradli prikolico, prestregli ilegalce

0
2700

Policisti PP Krško so bili nekaj pred 22. uro obveščeni o prometni nesreči v Dolenji Prekopi. Opravili so ogled in ugotovili, da je 45-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v drog javne razsvetljave. Policisti so kršitelju zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus, vendar je opravljanje preizkusa odklonil. Kršitelj je med postopkom poskušal pobegniti s kraja, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov in kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog. O odklonu preizkusa alkoholiziranosti bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Na Medičevi ulici v Novem mestu je nekdo iz odklenjene garaže odtujil avtomobilsko prikolico. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 300 evrov.

Nezakoniti prehodi državne meje
Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju kraja Mihalovec (PP Brežice) izsledili in prijeli državljana Egipta in tri državljane Maroka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še potekajo, so še sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj