Z Refixom do obnove, nad stres in ‘mucka’

Z Refixom do obnove, nad stres in ‘mucka’

-
0 300

Pomlad je, veliko je dela in prijetnega druženja. Želimo si, da je naše telo v vedno odlični formi. In vse od začetka leta lahko v Sloveniji, tudi na Dolenjskem oz. JV Sloveniji, pijemo odlično in na trenutke nenavadno vodo Refix. Slednja je odlična za vse, ki se soočate s fizičnimi napori in vse, ki se veliko zabavate in ‘grešite.’ Refix namreč zdravi mucka, mačka, tigra. 😉

Napitek Refix vsebuje 20 odstotkov morske vode in 80 odstotkov sladke, izvirske vode, za okus pa nekaj kapljic limonovega soka in sladilo stevia.

V španskem podjetju pravijo, da lahko ta napitek popolnoma prežene alkoholnega mačka, toda ob pogoju, da ga spijemo pred spanjem, ne šele naslednje jutro. Kako deluje? “Alkohol deluje kot diuretik, zaradi njega pospešeno izločamo vodo in mineralne soli, to pa povzroči glavobol in slabost,” je pojasnil, “naš napitek nadomesti izgubljeno vodo in minerale, zato slabega počutja ni.”

Z Refixom do obnove, nad stres in 'mucka'

REFIX V VAŠEM TELESU
Pomaga pri hitrejšem okrevanju po fizičnem stresu
Pomaga vzdrževati ravnovesje pH krvi
Pomaga nadzorovati neravnovesja elektrolitov
Pomaga ponovno uravnotežiti funkcije encimov
Pomaga spodbujati regeneracijo celic
Pomaga razstrupiti prebavni sistem
Pomaga izboljšati vid, hidrirati kožo, utrjevati imunski sistem, izboljšati prebavo in zmanjšati raven maščob
Zaradi visoke vsebnosti vitamina C ima antibakterijske in antivirusne lastnosti

Več o Refixu na Dolenjskem vam bo zaupala Ana, prodajna vodja. Lahko jo pokličete na 040 414 425, ali pa pišete na ana@refix.si .