Za brbončice in dušo-Festival Malvin 2016

0
244

Ja, spet se bo zgodilo nekaj izredno okusnega in družabnega. Ta petek in soboto bo novomeški Glavni trg spet zaživel ob čaščenju rastline, ki z obdelovanjem pridnih vinarjev in kletarjev navdušuje ljudi po vsem svetu. Zgodil se bo Festival Malvin – mali festival velikih vin. Festival bo poleg kulinaričnih užitkov obogaten tudi z zanimivim sogovorniki in muzikalijami. (glej plakat 🙂 )

Raj za brbončice: Festival Malvin 2016

Organizatorji bodo obiskovalcem tudi letos postregli z vrhunskimi vini in z večerjo na trgu na 100 in 1 način! Ob tem še sporočajo:

Vsi obiskovalci boste lahko v petek in soboto od 17. ure naprej kupili degustacijske kupone in plačali kavcijo za kozarec na blagajni na festivalskem prizorišču. Cena kupona je 1,5€ in velja za kateregakoli vinarja, ki se predstavlja na festivalu. Zakup kozarca stane 5€. Kavcija vam bomo povrnili v primeru, da vrnete nepoškodovan kozarec, skupaj z računom, na stojnici, kjer ste ga zakupili. Prav tako pa boste vino lahko neposredno kupili od vinarjev.

Zaradi prijetnega druženja bo popolna zapora parkirišč in cestišča na zgornjem delu Glavnega trga v petek, od 12. do 03. ure in v soboto, od 15. do 03. ure. Obvoz bo urejen po Jenkovi, Detelovi in Dilančevi ulici.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj