Začenja se Festival Loka

Začenja se Festival Loka

-
0 666

Društvo Stara čolnarna bo v sodelovanju z Gostiščem Loka v petek, 18. maja ob 20. uri gostilo priznanega kuharja ter žiranta oddaje Masterchef Slovenija Luko Jezerška. Program se nadaljuje že v soboto z akustičnim koncertom dvojca Ugo in Buh.

Po uspešni delavnici v letu 2017 bo uverturo v letošnji Festival Loka ‘začinil’ priznani kuhar in eden večjih gostincev v regiji Luka Jezeršek. Njegova zgodba s kulinariko se je začela sredi sedemdesetih let, ko so starši v garaži začeli kuhati malice. In ker iz majhnega vedno zraste veliko, je posel iz garaže prerasel v catering z najdaljšo tradicijo pri nas. Je eden od štirih sinov, ki so stopili v čevlje svojih staršev in se z vsem srcem in dušo posvetili vsem vidikom gostinstva.

Luka nam bo na tokratni delavnici predstavil govedino na žaru, ki bo lahko popestrila vaše prihajajoče piknike ter znano jed družine Jezeršek – šmorn.

Festival Loka se bo v soboto nadaljeval s koncertom uspešnic prejšnjega tisočletja, v izvedbi dvojca Ugo in Buh. Oba dogodka se bosta začela ob 20:00 in sta tako kot vsi dogodki Festivala Loka brez vstopnine.

Organizator za letošnje leto napoveduje še kuharske delavnice Darka Klemna, koncert Maje Keuc in skupine Kvatropirci in druge zanimive dogodke.