petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaZagorelo vozilo, padec motorista

Zagorelo vozilo, padec motorista

21. 3. 2023 ob 9.52 uri je na avtocesti Dobruška vas—Smednik, občina Škocjan, gorelo osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto in PGE Krško so zavarovali mesto dogodka in ogenj pogasili. V požaru je bilo osebno vozilo uničeno.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 16.36 se je na cesti Novo mesto—Mirna Peč v bližini odcepa za naselje Kuzarjev Kal, občina Novo mesto, pri padcu z motorjem poškodoval motorist. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ga na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 40-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu motor zasegli. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Tehnična in druga pomoč

21. 3. 2023 ob 12:55 so v Vandotovi ulici v Novem mestu gasilci GRC Novo mesto odstranili sršenje gnezdo izpod ostrešja stanovanjskega objekta, še poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča