Streljali na kmeta, pretep, poškodovani

Streljali na kmeta, pretep, poškodovani

-
1 6181

V policijskem poročilu smo v ponedeljek pogrešali še eno nedopustno dejanje, ki se je po naših neuradnih informacijah zgodilo minulo nedeljo, le streljaj z Vahte proti Beli krajini oz. v Dolah pri Jugorju in kjer je bilo uporabljeno orožje.

Izvedeli smo, da imajo vaščani že dalj časa težave s prebivalci dveh hiš, ki so v to vasico vnesli veliko nemira. Domačini se soočajo s krajami, z žaljivkami in zdaj še z orožjem sovaščanov.

Sodu je izbilo dno minulo nedeljo, ko se je druščina ‘nedotakljivih’ s štirikolesnikom vozila po travniku domačina. Slednjih jih je opozoril naj prekinejo z uničevanjem površine, a se za to niso zmenili. Po izmenjavi nekaj krepkih besed so odjeknili tudi streli, teh naj bi bilo pet, so nam povedali očividci. Novodobni ‘kavboji’ so v streljanju k sreči zgrešili dva kmeta. Sledil je še fizični obračun, v katerem sta jo skupila dva ‘kavboja,’ reševalci pa so oskrbeli tudi kmeta.

Očitno nekdo namenoma prepoveduje posredovanje takšnih sporočil v javnost, medtem pa ljudje živijo v strahu. Prav tako je več kot očitno, da orožja ne manjka!