Streljali na kmeta, pretep, poškodovani

1
6188

V policijskem poročilu smo v ponedeljek pogrešali še eno nedopustno dejanje, ki se je po naših neuradnih informacijah zgodilo minulo nedeljo, le streljaj z Vahte proti Beli krajini oz. v Dolah pri Jugorju in kjer je bilo uporabljeno orožje.

Izvedeli smo, da imajo vaščani že dalj časa težave s prebivalci dveh hiš, ki so v to vasico vnesli veliko nemira. Domačini se soočajo s krajami, z žaljivkami in zdaj še z orožjem sovaščanov.

Sodu je izbilo dno minulo nedeljo, ko se je druščina ‘nedotakljivih’ s štirikolesnikom vozila po travniku domačina. Slednjih jih je opozoril naj prekinejo z uničevanjem površine, a se za to niso zmenili. Po izmenjavi nekaj krepkih besed so odjeknili tudi streli, teh naj bi bilo pet, so nam povedali očividci. Novodobni ‘kavboji’ so v streljanju k sreči zgrešili dva kmeta. Sledil je še fizični obračun, v katerem sta jo skupila dva ‘kavboja,’ reševalci pa so oskrbeli tudi kmeta.

Očitno nekdo namenoma prepoveduje posredovanje takšnih sporočil v javnost, medtem pa ljudje živijo v strahu. Prav tako je več kot očitno, da orožja ne manjka!

1 komentar

  1. Dole, Ručetna vas, prej Bereča vas zdaj Brezovica, Svibnik… Vse to so vasi in območja kjer prebivalce na veliko vsakodnevno terorizirajo zaščiteni. Številne kraje, ropi, motenje javnega reda in miru, grožnje, izsiljevanja…. Enkrat bo moralo močno počiti in takrat se bodo čudili vsi, ki ta problem namerno spregledavajo in se ne ukvarjajo z reševanjem problematike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj