Zaposleni v Adrii Mobilu na pomoč sodelavcu

0
8651

Družini zaposlenega v Adrii Mobilu, Martinu Meketu je konec marca dom uničil požar. Zagorelo je podstrešje, ogenj je uničil ostrešje, streho in celotno zgornje nadstropje, kjer je živela družina. Poleg Martina so v hiši živeli še njegova žena, dve hčeri in Martinova mama. Hiša ni bila zavarovana.

V podjetju Adria Mobil so takoj organizirali zbiranje sredstev med sodelavci in zbrali 3.450 eur. Poleg zbranega je podjetje, pod vodstvom generalne direktorice Sonje Gole, dodalo še enkrat tolikšni znesek preko Sklada za pomoč ljudem v stiski pri Območnem združenju RK Novo mesto za družino Meke.

Novomeški Rdeči križ je s pomočjo do sedaj zbranih sredstev krajanov Gabrja, Brusnic, Rdečega križa Slovenije in krajevnih organizacij RK skupaj z današnjo donacijo pokril strošek za prekritje strehe, ostanek sredstev pa bo namenjen za druga nujna dela sanacije hiše.

Predstavniki podjetja Adria Mobil, Mojca Novak, Nataša Gole in tesna Martinova sodelavca so poudarili, da so ponosni, da delajo v takem podjetju, kjer je solidarnost in pomoč sodelavcem na prvem mestu. Takšne akcije so izpeljali že večkrat in vedno je odziv presenetljiv. Martin Meke je bil ganjen in se je zahvalil predstavnikom podjetja in sodelavcem z mislijo, da mu je na ta način veliko lažje, ko vidi, da so ljudje pripravljeni pomagati, ko se človek znajde v stiski. (Barbara Ozimek, OZRKS Nm)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj