sreda, 24 aprila, 2024
DomaSlovenijaZaradi napadov in groženj so na Petrolu sprostili točilna mesta

Zaradi napadov in groženj so na Petrolu sprostili točilna mesta

Novi pogoji upoštevanja PCT pogojev so zaznamovali številne. Veliko nejevolje, manj trgovinskega prometa in celo vroča kri, celo nasilje nad zaposlenimi, ki za sprejeto sploh niso odgovorni, so pa očitno najbolj izpostavljeni.

Še dopoldan je bilo pred točenjem goriva na Petrolovih bencinskih servisih treba pokazati potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT. Da bi res preverili čisto vsakega potrošnika, so točilna mesta namreč zaklenili, do goriva pa so prišli le tisti s potrdilom. A že popoldan so pristop spremenili.

V prodajalno lahko še vedno vstopajo le tisti s potrdilom, so pa zaradi tehničnih težav ter zaradi napadov in groženj zaposlenim, sprostili točilna mesta. Vse, ki potrdila nimajo, zato pozivajo, naj gorivo plačajo z aplikacijo, prek katere lahko kupijo tudi vinjeto in žeton za kavo. Vendar pa zunanjega plačevanja in obratovanja ne omogoča vsaka črpalka.

Na Petrolu svojim gostom svetujejo, naj za točenje goriva uporabijo njihovo aplikacijo Na poti, saj v tem primeru ne potrebujejo izpolnjevati pogoja PCT. Prav tako pogoja PCT ne potrebujete, če boste gorivo plačali na zunanji brezkontaktni blagajni, pravijo na Petrolu. (STA)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča