četrtek, 23 marca, 2023
DomaLokalnoZD Nm: hitro testiranje na parkirišču doma

ZD Nm: hitro testiranje na parkirišču doma

Od četrtka 24.02.2022 dalje v Zdravstvenem domu Nm spreminjajo lokacijo izvajanja hitrih antigenskih testov (HAT). Testiranja bodo izvajali na parkirišču pred glavnim vhodom ZD NM (kjer so doslej izvajali že PCR testiranja).
Delovni čas: Ob delavnikih 09.00 – 11.00 in 13.00 – 15.00h.

Možnosti testiranja:
1. V primeru pozitivnega rezultata samotestiranja – s seboj na vpogled prinesite testno ploščico z označenim imenom in priimkom in uro samotestiranja. Potrebujete še osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je brezplačno.
2. V primeru prekinitve izolacije med 7. in 10. dnem po pozitivnem HAT ali PCR testu – s seboj prinesite dokazilo o pozitivnem HAT ali PCR testu (izpis iz aplikacije zVem ali SMS sporočilo o pozitivnem testu), testiranje je brezplačno.
3. V primeru simptomov COVID-19 – v tem primeru se predhodno posvetujte z izbranim osebnim zdravnikom. V primeru, da boste napoteni na hitri antigenski test s seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je brezplačno.
4. Ostali razlogi (izpolnjevanje PCT, potovanje,…) – s seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je samoplačniško.

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno