sobota, 18 maja, 2024
DomaLokalnoZgradili bodo tri pumptracke, tudi v Vinici

Zgradili bodo tri pumptracke, tudi v Vinici

Prejšnji teden smo poročali o natečaju za izgradnjo pumptracka. V finale so se uvrstili trije kraji, tudi Vinica. A pri glasovanju se je zapletlo. Profesionalna ekipa Zavoda Aliansa je v torek sprejela najboljšo možno rešitev, ki je razveselila vse tri finaliste. 

Urša Drofenik, predstavnica Zavoda Aliansa, nam je posredovala sporočilo za izgraditev pumptracka:

Kjer je volja je tudi pot. In to smo pokazali tudi na skupnem sestanku z vsemi tremi finalisti nagradnega natečaja, ki smo ga razpisali letošnjo pomlad.

Avtentičnosti glasov žal nismo mogli dokazati, zato smo se na sestanku soglasno odločili da rezultate glasovanja, kljub požrtvovalnosti na vseh straneh, ne upoštevamo. Kar pa se je zgodilo po tej odločitvi, pa je možno izpeljati le tam, kjer so prisotni ljudje s srcem in dobro voljo.

S strani Alianse bomo vsem trem društvom brezplačno izrisali pumptracke, priskrbeli vso potrebno dokumentacijo in zagotovili našo ekipo, ki bo s pomočjo lokalnih društev na vseh treh lokacijah zgradila pumptracke. Društva se bodo zavzela tudi za to da se priskrbi ustrezen gradben material, predvsem pa nas veseli da so pomoč ponudili en drugemu. Časovno žal ne bo mogoče zgraditi vseh treh v letošnjem letu, se bomo pa potrudili da bodo le ti zgrajeni v najkrajšem možnem času.

Verjamemo da je to začetek nove zgodbe. 

Katere del ste vsi vi, ki ste navijali za svoje, predvsem pa pomagali širiti športni duh med vse nas. O zgodbi, ki se je začela včeraj se bo zagotovo še pisalo, saj so vsi trije finalisti sklenili da bodo pomagali en drugemu tako pri realizaciji projekta, kot pri medsebojni promociji društev

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča