četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoZimska brezplačna aktivnost za mladino v NTK Krka

Zimska brezplačna aktivnost za mladino v NTK Krka

NTK Krka Novo mesto tudi letos vabi na aktivnosti za mladino v času zimskih počitnic. Med tistimi družbeno odgovornimi novomeškimi društvi: Atletski klub Novo mesto, Kegljaško društvo vodnjak, Pohodniško društvo Novo mesto, ki se zavedajo, kako dragoceno je, da svoje znanje, prostore in mentorje za nekaj dni brezplačno prepustijo šolarjem, je tradicionalno tudi v Namiznoteniškem klubu Krka Novo mesto. Gre namreč za čas zimskih počitnic, ki potekajo do 3. februarja, čas torej, ko ravno vsi otroci ne morejo na smučanje.

Tokrat je klub za zainteresirane otroke (zunanji obiskovalci, ki še niso člani kluba) pripravil brezplačno vadbo namiznega tenisa v namiznoteniškem centru Drgančeve, in sicer v naslednjih terminih:

torek, 31. 1., od 8. do 11. ure,
sreda, 1. 2., od 8. do  11. ure,
četrtek, 2. 2., od 8. do 11. Ur

Glede tovrstne zabave za otroke je potrebno zapisati, da krkaši podobne akcije pripravljajo že desetletja in da so vedno dobro obiskane. Nanje se s svojim člani dobro pripravijo in otroci, ki so se v minulih letih udeležili zimskega brezplačnega igranja namiznega tenisa, so domov vedno odhajali z dobrimi vtisi. V zeleni dvorani v Drgančevju so dobili dobre osnove za pingpong in praviloma tudi nove prijatelje. Klubske prostore najdete za bencinsko črpalko OMV v Drgančevju.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča