četrtek, 28 marca, 2024
DomaSvetZjutraj na kavici, čez nekaj ur na fronti

Zjutraj na kavici, čez nekaj ur na fronti

Putina lahko v nepotrebni agresiji na Ukrajino zaustavijo samo Rusi, njegovi državljani. Kot laik, mislim da mu je tako imenovana ‘specialna akcija’ spodletela. Bo odnehal? Ne. Očitno mora nekaj narediti, da potrdi svojo namero in prepriča svoje najbolj zveste sodelavce, zakaj se je odločil za t.i. krvavo akcijo. Vse več je civilnih žrtev, predvsem pa gre za napad na drugo državo, ne glede na njeno sporno zgodovinsko vključevanje neonacistov v politiko in zločine ter sodelovanje z zahodom oz. največ z ZDA, ki so se tako geostrateško preveč približale Rusiji.

Če je slednje tako moteče za politične – vojaške liderje Rusije, potem bi se tudi slednji lahko odpovedali zahodnjaškemu razkošju, ki pa ga pred svojo in svetovno javnostjo skrbno skrivajo. In kot je znano, vse svoje nasprotnike hitro utišajo, nekatere za vedno, spet druge, pa čeprav so slednji lahko bajno bogati, zaprejo.

Leta 2022 si ne predstavljam, da bi z umirjenega jutranjega kofeta popoldne že moral prijeti za orožje, da ubranim svojo domovino!

(foto: twitter)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča