četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoZloženka s poletnimi aktivnostmi za otroke v MoNm

Zloženka s poletnimi aktivnostmi za otroke v MoNm

V Uradu za družbene dejavnosti na Mestni občini Novo mesto so pripravili zloženko »Poletje 2021«, v kateri je navedenih 29 počitniških aktivnosti, ki jih sofinancira MONM.  Rdeča nit vseh aktivnosti so v letošnjem letu gibanje in športno-rekreativne dejavnosti. Izvajalci aktivnosti so športna, kulturna, mladinska in druga društva, ki so pripravila pester nabor različnih aktivnosti, z namenom, da se bodo vsi, ki se jih bodo udeležili, na njih dobro počutili in razvijali svoje veščine.

Zloženka je namenjena staršem in otrokom, z željo, da se ti lažje odločijo za »svojo« aktivnost. Starši bodo v zloženki našli vse potrebne informacije o terminih, ceni, lokaciji, pa tudi o tem, kateri starostni skupini so aktivnosti namenjene. Zloženka bo v prihodnjih dneh natisnjena in razdeljena otrokom zadnjih starostnih skupin v vrtcih in vsem osnovnošolskim otrokom.

Aktivnosti so sicer vsako leto izbrane prek javnega razpisa. V lanskem letu je bilo zaradi epidemije izvedenih le približno 20 odstotkov aktivnosti, zato je letos nabor še bolj pester, glede na trenutno epidemiološko sliko in ukrepe pa na Mestni občini Novo mesto verjamejo, da bodo izvedene vse.

Zloženka je na voljo tudi na povezavi.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča