petek, 26 aprila, 2024
DomaLokalnoŽupan pošilja poziv za cepljenje

Župan pošilja poziv za cepljenje

Ja, res smo v t.i. korona času, ki klesti številne samostojne podjetnike in spet bogati nekatere. In v zadnjih časih je vse več pozivov po cepljenju, a vse manj po t.i. preventivi, ostanite oz. bodite doma. Vse bolj očitno je, da zdravi postajamo bolni, ker pač ne sledimo vsem državnim, svetovnim smernicam. 

In če se je pred nekaj dnevi z odprtim pismom izpostavil strokovni direktor ene izmed slovenskih bolnišnic, so zdaj v eni izmed dolenjski občin prebivalci prejeli pismo župana, s t.i. vabilom za cepljenje. 

Polega prilagam še zapis prejemnikov omenjene županove pošte:

‘Razumeva vse, kar se dogaja trenutno v svetu. Se zavedava, da je marsikatera družina ostala brez osnovnega dohodka (in tega bo v prihodnje se več). Sama sicer nisva cepljena in sva proti brezglavemu cepljenju, nimava pa nič proti osebam, ki se za to odločijo – tudi nekaj družinskih članov in prijateljev se je odločilo za to, pa nimava s tem nobenih težav.

Imava pa kar precej pomislekov glede takih pisem. Ne vem, midva sva ostala brez besed. Poleg vse propagande, ki smo je deležni na vsakem koraku (vlada in politika pač imata očitno neskončen budžet za marketing), se nama tole res ne zdi ok. Dobesedno, gre za čustveno manipulacijo in izsiljevanje.’

Župan pošilja poziv za cepljenje

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča