ZZZS in skrb za preprečevanje širjenja okužb

0
457

Sodelavci Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), Območne enote (OE) Novo mesto, prosimo zavarovane osebe, da z namenom zmanjšanja tveganja širjenja okužb z novim koronavirusom, obiske na ZZZS OE Novo mesto in na naših izpostavah v Trebnjem, Črnomlju in Metliki, omejite zgolj na tiste, ki jih ni mogoče opraviti na oddaljen način (preko spleta, s pomočjo elektronske pošte ali telefona).

Predlagamo, da na e-naslovu OENM@zzzs.si oz. na telefonskih številkah (07) 39 33 500 (Novo mesto), (07) 34 81 381 (Trebnje), (07) 30 61 562 (Črnomelj) oz. (07) 36 91 142 (Metlika), predhodno preverite, ali je osebni obisk sploh potreben, saj mnoge vsebine lahko uredimo oddaljeno.

Prav tako vas prosimo, da spoštujete spremenjene okoliščine tudi v primeru, ko potrebujete nenujno zdravstveno pomoč. Obvezno se za obisk pri izvajalcu zdravstvenih storitev telefonsko ali elektronsko naročite (na njihove objavljene številke oz e-naslove) in se skladno z dodeljenim terminom zglasite pri izvajalcu zdravstvenih storitev le pet do deset minut pred naročenim terminom, kar vam zagotavlja, da na vstop v objekte izvajalcev zdravstvenih storitev ne boste čakali.

Vsi zdravstveni delavci so v trenutnih razmerah zelo obremenjeni, zato je prav, da to dejstvo upoštevamo. (ZZZS OE NM)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj