petek, 29 marca, 2024
DomaVremeHvaležni za dež, manj za nizke temperature

Hvaležni za dež, manj za nizke temperature

Končno je le malo namočilo zemljo, ki je bila v zadnjih dneh že skoraj poletno izsušena. Popoldne so ponekod nastajale plohe, tudi nevihte, padalo je babje pšeno. Vse prav. Ampak bolj nas v naslednjih dneh skrbi (predvsem sadjarje, vinogradnike, kmete, vrtičkarje) napovedane nizke temperature oz. pozeba. Tudi z današnjim dnem izračuni oz. meteorološke napovedi ostajajo nespremenjene oz. da nas takoj po praznikih čakajo zelo nizke jutranje temperature. Hladen bo tudi začetek velikonočne nedelje. V torek nas čakajo še snežne padavine in celo jutranje temperature do okoli 8 stopinj pod ničlo, podobno bo tudi v sredo!

Ponoči se bo povsod zjasnilo, zjutraj bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, na severovzhodu pa severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem okoli 6 °C.

V nedeljo bo pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem do 15 °C.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča