ponedeljek, 6 maja, 2024
DomaLokalnoPK Lukec in Master Dance Festival na spletu

PK Lukec in Master Dance Festival na spletu

Plesni klub Lukec tradicionalno vsako letu v začetku februarja pripravlja eno največjih plesnih prireditev v Sloveniji Master Dance Festival – Lukec Open. Tudi letos smo se odločili, da te tradicije, kljub trenutnim razmeram, ne prekinemo in pripravimo posebno izvedbo našega festivala, ki bo potekal v soboto, 6. februarja 2021. Plesalci se bodo v živo preko ZOOMa javljali iz svojih domov oziroma plesnih dvoran (kjer je pač to dovoljeno), vse skupaj pa bo v živo predvajano preko našega YouTube kanala. Vabimo vas, da se nam pridružite v soboto od 10.30 ure dalje na YouTube kanalu PK Lukec ali na spletni strani dogodka in v živo spremljate dogajanje na letošnji posebni izvedbi festivala.

Na letošnjem festivalu bo v 139 plesnih točkah nastopilo 220 plesalcev. Nastopilo bo 31 plesnih klubov in šol pretežno iz Slovenije nekaj pa tudi iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije.

Radi bi ohranili visok nivo naše prireditve zato bomo tudi letos zagotovili nagrade (priznanja, medalje, pokali) za vse udeležence festivala, ki jih bomo po izvedbi poslali vsem sodelujočim. Prav tako bomo tudi v tej posebni izvedbi finančno nagradili najboljše plesne točke festivala. V sklopu festivala si bomo lahko ogledali 3 gala tekmovanja in sicer:

– 12.45: MINI GALA – nastop 12 najboljših točk med OTROCI in PIONIRJI
– 15.00: DUO / TRIO GALA – nastop 6 najboljših duo / trio točk med MLADINCI in ČLANI
– 19.00: SOLO GALA – nastop 12 najboljših solo točk med MLADINCI in ČLANI

Letošnje nastope bodo ocenjevali priznani strokovnjaki iz različnih plesnih smeri. Iz Slovenije prihajajo Željko Božič, Miha Poznič in Tjaša Dobravec. Predstavnika iz tujine pa sta Ivana Rončević iz Hrvaške ter Miloš Isailović iz Srbije.

Vabljeni na splet in ogled 7. Master Dance Festivala – Lukec Open v soboto od 10.30 ure dalje, še sporočajo iz Lukca.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča