petek, 19 aprila, 2024
DomaLokalnoPrecepljeni in spet pozitivni?

Precepljeni in spet pozitivni?

Po mojih informacijah bo z naslova preventive v ponedeljek na novomeškem koncu vsaj en zdravstveni oddelek zaprt. Poročanje o slednjem, je vsaj za mene osebno tvegano. Namreč o slednjem skoraj ni prav, da kaj napišeš, pa čeprav je res. Sprva slednjega res nisem nameraval napisati, ker je že skoraj vse tvegano. A po vremensko krasnem dnevu, sem se vseeno odločil, da to objavim. Lahko sem naiven, a ostal bom pošten.

Namreč, vrstijo se pozivi o cepljenju. In nekaj slovenskega prebivalstva je že cepljenega. Med drugim so slednje najprej opravili med najbolj izpostavljenimi, delovnimi oz. zaposlenimi v zdravstvu. Številni so bili cepljeni že z drugim odmerkom, torej so že tako rekoč precepljeni. In učinki so? 

Po mojih informacijah, ki niso pobrane s ceste, pač pa iz zdravstvene institucije, so v zdravstvenih vrstah, čeprav že precepljeni ljudje, spet pozitivni na korono. Morda bo (oz. po mojih info kar bo) v ponedeljek kakšen oddelek z naslova preventive zaprt. Samo sprašujem se o učinkovitosti cepljenja.

Verjamem, da bodo nekateri mojo objavo zanikali, če pa jih zanimajo podrobnosti, bodo slednje izvedeli v ponedeljek, ali pa jih preusmerim na t.i. zavod, kjer slednjega ne morejo prekriti, čeprav lahko to zavijejo v t.i. vato. Naj bo zdravo zdravje. 

Tukaj ne gre za nobeno teorijo zarote, pač pa za dejstva.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča