petek, 19 aprila, 2024
DomaLokalnoZahvala po požaru

Zahvala po požaru

Poročali smo o požaru, ki je 16. novembra ob 00.25 uri zajel ostrešje počitniške hiše v Straži. V požaru oškodovana družina se zahvaljuje vsem, ki so posredovali in pomagali. Objavljamo njihovo pismo zahvale:

Kljub izredno hitri intervenciji gasilcev je nastala velika škoda, v nas pa občutek groze ob nemočnemu opazovanju kako požar uničuje imetje. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem prijateljem, sorodnikom in znancem, ki ste nam nesebično priskočili na pomoč. Posebna zahvala gre gasilcem PGD Vavta vas, PGD Dolenja Straža in GRC Novo mesto za gašenje požara in pa požarno stražo s strani PGD Dolenja Straža. Ravno tako smo hvaležni za izjemno hitro izdelavo in dobavo novega ostrešja Tesarstvu Rok Gazvoda, Krovstvo in tesarstvo Andrej Pavlin in Krovstvo kleparstvo Aleksander Pirc.

Zahvaljujemo se tudi županu občine Straža g. Dušanu Krštincu za zaprtje ceste za čas sanacije posledice požara in pa dostave kontejnerja za odvoz odpada. Še enkrat iskrena hvala vsem, ki ste nam na kakršenkoli način priskočili na pomoč, ker v takih trenutkih je to neprecenljivo. Pravijo, da človek v nesreči spozna pravega prijatelja. Edi, Katarina in Denis Mervar

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča