četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoOb 20.30 h Kino na trgu v Nm

Ob 20.30 h Kino na trgu v Nm

Zavod Situla in Mestna občina Novo mesto vabita na tretjo izvedbo Kina na trgu, tokrat zopet v centru mesta, na Glavnem trgu.

Tudi letos poleti Zavod Situla organizira poletne večere filmov. Projekcija filmov bo potekala 5 dni zapored in sicer, od 11. do 15. avgusta, ob 20.30 uri. Na dogodku se bo preverjalo potrdilo o PCT pogojih, zato le-tega ne pozabiti doma. Vstop je brezplačen, število sedežev pa omejeno! Zato predlagamo, da na prireditev ne zamujate.

‘Začnemo s slovenskim celovečernim prvencem, romantičnim filmom – Petelinjim zajtrkom. Nadaljujemo z mladinskim filmom, po katerem je bila kasneje napisana tudi knjiga – Sreča na vrvici. V petek si bomo ogledali Parazit, čudovito nepredvidljivo družinsko tragikomedijo o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Za začetek vikenda pa sledi še slovenski film, režiran s strani Saša Đukiča in Franci Keka – Na svoji Vesni. Kot zadnjega si bomo v nedeljo ogledali hollywoodski prvenec – Leto življenja, kjer se nam bo na projekciji pridružil tudi režiser, Mitja Okorn. Vljudno vabljeni!’

11.8. – Petelinji zajtrk
12.8. – Sreča na vrvici
13.8. – Parasite
14.8. – Na svoji Vesni
15.8. – Leto življenja

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča