torek, 20 februarja, 2024
DomaLokalnoPrestregli 74 ilegalcev

Prestregli 74 ilegalcev

V petek dopoldne so v bližini Obrežja prijeli državljana Maroka, ki je mejo prestopil izven mejnega prehoda. Črnomaljski policisti so popoldne v Žuničih prijeli trinajst državljanov Afganistana. V noči iz petka na soboto so brežiški policisti v Prilipah prijeli tri državljane Alžirije in državljana Maroka.

V soboto zjutraj je bilo na območje Prelok napotenih več policijskih patrulj, saj so občani opazili sumljivo skupino ljudi. Policisti so nekaj po osmi uri prijeli štiriindvajset državljanov Afganistana. Brežiški policisti pa so ob približno istem času v okoli Mihalovcev prijeli dva državljana Maroka. Policisti postaje mejne policije Dobova so na izstopnem vlaku pri mejni kontroli osebe brez dokumentov ugotovili, da gre za državljana ZDA, ki ime poleg vsega še prepoved vstopa v schengensko območje. Pridržali so ga.

Črnomaljski policisti so v nedeljo popoldne pri Miličih prijeli devet državljanov Afganistana in dva državljana Irana. Krški policisti so v
okolici Kočarije prijeli dva državljana Zahodne Sahare.

V nedeljo zvečer so pri Miklarjih prijeli štiri državljane Maroka in državljana Alžirije. V zgodnjih ponedeljkovih urah so črnomaljski policisti pri Žuničih prijeli enajst državljanov Afganistana in tri državljane Konga, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča