petek, 19 aprila, 2024
DomaGospodarstvoThe Field Magazine o dolenjski Green Adventure Slovenia!

The Field Magazine o dolenjski Green Adventure Slovenia!

Novomeščan Matjaž Kuzma je uresničil svojo turistično idejo, ki je postala pravi turistični produkt Fish&Fly Trio in turistična agencija Green Adventure Slovenia.

O tej unikatni in doživeti ponudbi v čudoviti naravi ob slovenskih rekah sta se prepričala tudi novinarja svetovno ene najbolj branih in priznanih revij o ribolovu, naravi in turistični ponudbi – The Field Magazine. V reviji je izšel članek o doživeti tridnevni avanturi v Sloveniji, ki izpolnjuje vse kriterije 5-zvezdičnega doživetja.

Fish&Fly Trio je tridnevna vodena turistična ribiška avantura ob in na slovenskih rekah, ki vključuje ribiške dovolilnice, nastanitev, ponudbo domačih jedi, prevoz s helikopterjem oz. letalom. Vedno z ribiškim vodičem vodeno doživetje je organizirano za najmanj dve oz. največ šest oseb. Tako npr. gost danes uživa na Krki, jutri ob Kolpi, tretji dan pa s helikopterjem ali letalom poleti do Soče. Kot dodatni čar ponudbe agencija gostu ponuja trojni izziv, in sicer, da v treh dneh, v treh različnih slovenskih rekah, ujame tri avtohtone ribe: lipana, potočno postrv in soško postrv. Ribolovni izziv poteka po sistemu: ujemi in spusti. Turistična agencija Green adventure Slovenia pri tem sodeluje s podjetjem FlyCom Aviation.

Matjaž Kuzma je s produktom sodeloval v sklopu poziva STO (Slovenske turistične organizacije) Snovalec – najbolj inovativne ideje v turizmu in se med 44 ostalimi produkti uvrstil v finale, med najboljše tri.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča