petek, 26 aprila, 2024
DomaVremeZa piknik bo ;)

Za piknik bo ;)

Očitno bi bilo že kičasto, če bi imeli 48 ur suhega vremena. Morda se pa tudi to spremeni. in videti je, da se bo to res zgodilo. Nedelja bo večinoma sončna, z nekaj koprenaste oblačnosti, lahko pade tudi kakšna kaplja.

Dopoldne bo povsod sončno, preostanek dneva pa bo v znamenju spremenljive kopaste oblačnosti. Predvsem nad hribi se bo razvilo nekaj kratkotrajnih ploh.

Ob šibki burji bo najtopleje na Primorskem, kjer bo bo do 23 st. C. V vzhodni in osrednji Sloveniji bo okoli 20 st. C, bolj sveže bo na Gorenjskem, Notranjskem in Kočevskem, kjer bo okoli 17 st. C.

Tudi zadnji dan meteorološke pomladi bo k nam od severa dotekal za ta del leta hladen zrak. Dopoldne bo povsod sončno, popoldne pa bo na nebu nekaj plitve kopaste oblačnosti. Nad hribi lahko še pade kakšna kaplja dežja. Sledili bodo sončni dnevi z zelo majhno verjetnostjo za nastanek popoldanskih neviht. V torek bo še razmeroma sveže s popoldanskimi temperaturami okoli 20 stopinj, nato pa bo iz dneva v dan topleje. V četrtek in petek bodo najvišje temperature marsikje že nad 25 st. C. (Rok Nosan)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča