sobota, 20 aprila, 2024
DomaSlovenijaZlatarji korone - liter je vse dražji, kajne?

Zlatarji korone – liter je vse dražji, kajne?

Saj sprva nisem hotel objaviti, potem pa vidim nagradno igro enega izmed dveh glavnih ‘črpalkarjev’ v Sloveniji z nagradno igro! 

Dragi ‘zlatarji,’ po evru za liter in kasneje po vladni odobritvi Vaše ‘presoje’ določanja cen, ste nam ponudili le enkrat gorivo pod evro, potem pa ste v ‘tandemu’ (IMAMO DVE DRUŽBI V SLO) samo dvigovali cene goriva. Tako da je zdaj razlika od evra do novih cen že 4 litre razlike v rezervoarju/tanku.

To je tudi moj odgovor na nagradno vprašanje. Zanimivo, Vi, ki ste v vseh teh kriznih časih delali brez težav, medtem ko drugi ne, pa si dovolite nabijati cene, pa ne samo goriva, še kaj drugega, ker ste že skoraj štacuna. Slovenija brez nadzora oz. nekateri lahko!

Malica v gostilnah (slednje so praviloma omejene, lokali samo s pijačo, pa prepovedani) je še vedno enake cene, nekateri zaračunajo embalažo, ampak delajo, če delajo 15% nekdanjega posla. Kako pa Vi, v osnovi prodajalci goriva, v zadnjih letih pa še marsikaj drugega? Vem, da vas ne moti. Želim bit samo pošten, zato je to vprašanje namenjeno odgovornim v državi.

Samo v razmislek, vsem odgovornim, poslovnim, ki jim je tako mar za državljane, delovne ljudi, ki prispevajo v državno blagajno in stranke. Še vedno pa mi ni povsem jasna zaslužkarska politika ‘črpalkarjev’ v mestu in ob avtocesti. Npr. na mestni črpalki boste za t.i. energetski napitek plačali enako kot ob avtocesti. Sicer v kakšnem avtomatov v svoji službi ( če jo še imate) vsaj vsaj 30 do 50% manj. Bravo, ne jeb..te sistema, pač pa nas, ker vam to dovolijo, mi pa vsaj gorivo potrebujemo…………

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča