torek, 30 aprila, 2024
DomaVremeOblačna nedelja

Oblačna nedelja

Ponoči bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Drugod bo večinoma oblačno z možnostjo rosenja ali rahlega dežja na Primorskem in Notranjskem. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo v severnih in ponekod v vzhodnih krajih od -3 do 2, drugod od 2 do 6, ob morju 8 °C.

V nedeljo bo večinoma oblačno, le v severovzhodni Sloveniji bo še delno jasno in sprva ponekod megleno. Na Primorskem in Notranjskem bo dopoldne občasno rosilo ali rahlo deževalo. Popoldne se bo dež na zahodu krepil in se počasi širil proti osrednji Sloveniji. Krepil se bo jugozahodnik, ob morju bo popoldne zapihal jugo. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 7, drugod od 8 do 14 °C.

V ponedeljek bo oblačno in deževno, predvsem v južni Sloveniji bo možna tudi kakšna nevihta. Sprva bo v Prekmurju in na Štajerskem pihal južni veter, ob morju jugo, ki bo dopoldne ponehal. Meja sneženja bo med 1200 in 1600 m nadmorske višine. Popoldne bo prehodno zapihal severni veter, na Primorskem burja, meja sneženja pa se bo spuščala. V torek se bo razjasnilo, po nekaterih nižinah bo zjutraj nastala megla. V sredo bo delno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. (ARSO)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča