sobota, 13 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: Novomeški telovadci spet v vrhu

FOTO: Novomeški telovadci spet v vrhu

V Renčah je bilo 26. Odprto prvenstvo Slovenije v skoki z male prožne ponjave, ki so se ga udeležili tudi tekmovalci Gimnastičnega društva Novo mesto. Hkrati so telovadci tekmovali tudi na drugi tekmi za Pokal Slovenije 2021, prav tako v skokih z male prožne ponjave.

V kategoriji mladincev so Tim Brodnik, Jakob Hvala in Oskar Luzar osvojili odlično drugo mesto. Med posamezniki ponovno ni razočaral Tim Brodnik, ki je že tretjič v tej sezoni zmagal. To je za Tima skoraj popoln izkupiček po treh tekmah, saj je osvojil pet prvih in eno drugo mesto. Poleg tega je Tim v razvrstitvi Pokala Slovenije v skokih z male prožne ponjave trenutno na drugem mestu.

Pri starejših dečkih se je ekipa (Teo Tomažič, Aljaž Plantan, Vanja Milosavljević, Oskar Oblak, Nejc Klančar, Jegor Nestarov) prav tako zavihtela na odlično drugo mesto. Med posamezniki je uspeh kariere dosegle Teo Tomažič, ki je bil izvrsten tretji.

Mlajši dečki (Lovro Selan, Bon Košmerl, Vid Mrak, Val Kovačič in Žan Radovan) so ekipno osvojili tretje mesto. Med posamezniki sta izstopala Lovro, ki je bil tretji ter Bon s četrtim mestom. (Metod Gradišar)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča