petek, 29 marca, 2024
DomaKronikaFOTO: Policija išče identiteto mrtvega moškega

FOTO: Policija išče identiteto mrtvega moškega

S PU Koper so sporočili, da so 12. oktobra letos na območju Dobrave nad Izolo našli moško truplo, ker identitete pokojnika še niso odkrili, so se odločili, da objavijo predmete, ki so jih našli ob pokojniku, v upanju, da bo jih bo kdo prepoznal in pomagal pri identifikaciji. Po mnenju Inštituta za sodno medicino je smrt pokojnega nastopila najmanj pred šestimi do osmimi meseci ali še prej, na truplu pa ni bilo najdenih nobenih sledi ali znakov nasilja.

Kot so zapisali na PU Koper, gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave, ovalnega obraza, osivelih las. Na desni strani trebuha je slabo vidna brazgotina, pod katero je kirurška mrežica zaradi operativnega posega kile. Oblečen je bil v polo majico modre barve z napisom, spodnji del trenerke modro-sive barve, obute je imel štiri sloje nogavic in športne čevlje, znamke Merrell št. 42, črne barve z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja je bila najdena bakrena zapestnica, obložena z zeleno patino.

Na mestu, kjer so našli truplo, so našli različne predmete, ki jih povezujejo s pokojnim, in bi lahko pripomogli k identifikaciji le-tega: sekira znamke ID TOOLS, zračna pištola znamke KANDAR S2 (brez nabojev), črn nahrbtnik, v katerem je bila siva dolga majica, brisača, časopis Delo s prvega avgusta 2020 in sobotna priloga Dela, del črne nogavice znamke CAT in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. Pri ogledu okolice so na tleh v bližini našli še modro-zeleno kapo.

Če bi kdo na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznal pokojno osebo ali bi imeli kakršne koli informacije, ki bi pripomogli k ugotovitvi identitete, naj čim prej o tem obvesti najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča