sobota, 20 aprila, 2024
DomaKronikaKolesar po padcu umrl v bolnišnici

Kolesar po padcu umrl v bolnišnici

Nekaj pred 13. uro so bili policisti PP Novo mesto obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi padel s kolesom. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 61-letni moški kolesaril na območju Boričevega in pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom in padel. V večernih urah so nas iz bolnišnice obvestili da je umrl, vzrok smrti pa bo znan po opravljeni obdukciji. Policisti okoliščine prometne nesreče še preverjajo.

Hude poškodbe motorista

O prometni nesreči z udeležbo motorista in voznice osebnega avtomobila na regionalni cesti med Malim Mraševem in Kostanjevico na Krki smo bili obveščeni nekaj po 17. uri. Po prvih ugotovitvah policistov je nesrečo povzročila 60-letna voznica osebnega avtomobila, ki je z regionalne ceste zavijala levo proti dovozu do stanovanjske hiše. Ko je zapeljala na levo smerno vozišče, je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 32-letni motorist. Po silovitem čelnem trčenju je motorist hudo poškodovan obležal na travniku več kot 70 metrov od mesta trčenja. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za posebno hude telesne poškodbe.
Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo in bodo zoper povzročiteljico na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča