četrtek, 25 aprila, 2024
DomaSlovenijaKOMENTAR: Politične higiene kornca ne 'ujame'

KOMENTAR: Politične higiene kornca ne ‘ujame’

A se samo meni zdi, da imamo v naši Sloveniji vseskozi isti, ne enak, ringlšpil akterjev, ki se lahko zaradi volilnega telesa in našega davkoplačevalskega denarja zastonj vrtijo na političnih funkcijah in brez občutka osnovne politične higiene in do davkoplačevalcev, nikoli ne priznajo, da so pa le naredili kakšno packarijo. Za vse so vedno krivi drugi, vse je politično podtikanje, vse je zarota. A očitno je vse ena navadna kloaka, ki nam zagotovo ni v ponos. Ste opazili, koliko ur si privoščijo za svojo politično igro oz. interpelacijo. Očitno je, da bodo že prihodnjega aprila volitve in bi se vse strani rade razpištolile po svoje. Ampak razorožil pa se ne bo nihče, ker jim je očitno prelepo v naših jaslih.

Verjetno se spomnite izjave zdajšnjega predsednika in takratnega predsednika vlade Boruta Pahorja, ki je študentom dejal: “Sem predsednik vlade in imam 3.002 evra plače in s tem ne morem preživeti meseca.” Morda je še bolj zanimiva pojasnitev Pahorja. To naj bi bil odgovor slovenskim študentom, češ, saj niste edini, ki se borite iz meseca v mesec. Pahor je svojo bizarno izjavo argumentiral s tem, da je dejal, da na mesec sicer zasluži okoli 3000 evrov, kar pa mu naj ne bi zadostovalo, saj si sam plačuje stroške za reprezentanco. Zato sedaj živi od prejšnjih prihrankov, ko je bil še poslanec, predsednik parlamenta ali evropski poslanec.

Torej se le da nekaj zaslužiti v političnih vodah. Zato si tudi davkoplačevalci zaslužimo poštene odgovore o zaslužkih in ostalih dejavnostih izvoljencev ljudstva.

Slovenija, moja draga. Ampak slednje v drugem pomenu. Upam da, nekoč, v Sloveniji res beremo ‘ta prave’ podatke’ o premoženju javnih, vključno z njihovimi najbližjimi.

Ne glede na strankarsko pripadnost, čas je, da nas prepričate s poštenostjo. Vaše interpelacije so pa samo vaše, še en ringlšpil slovenske politike. Enkrat iz ene, spet drugič iz druge struje. Svet se pa vrti naprej, ali kako že. 😉

Bilo je predvidenih skoraj 16 ur t.i. politične masturbacije, ki jo določeni davkoplačevalci poznamo in ki prav tako vemo kakšno bo zadoščenje. Tako kot vedno, so večinski doživeli vrhunec. Samo da jim je ….. Ah, ta naša ljuba, politična zlovenija 😉

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča