petek, 23 februarja, 2024
DomaKronikaNesreče in poškodovani

Nesreče in poškodovani

Novomeški Regijski center za obveščanje poroča o treh prometnih nesrečah.

14. 9. 2021 ob 14.28 sta na cesti Novo mesto—Metlika pri naselju Črmošnjice pri Stopičah, občina Novo mesto, trčila motorno kolo in osebno vozilo. V nesreči se je poškodoval motorist, ki so ga na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem, odklopili akumulator na motornem kolesu in ga odmaknili s cestišča.

14. 9. 2021 ob 15.44 sta v naselju Prečna, občina Novo mesto, trčili dve osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so oskrbeli eno lažje poškodovano osebo in pomagali policistom pri urejanju prometa.

14. 9. 2021 ob 16.57 sta na avtocesti Ljubljana—Obrežje pred počivališčem Starine, občina Novo mesto, trčila osebno in tovorno vozilo. Pri tem se je osebno vozilo prevrnilo in obstalo na strehi. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali dve osebi in eno poškodovano osebo odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem in vlečni službi. Za odpravo posledic prometne nesreče so poskrbeli delavci Dars-a.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča