četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaŠtevilni vlomi, tri vlomilce prijeli

Številni vlomi, tri vlomilce prijeli

Brežiške policiste je v noči na 12. 4. občan obvestil o sumljivem ravnanju skupine oseb, ki najverjetneje vlamljajo v objekt Hrastinski poti. Na kraj je bilo takoj napotenih več patrulj in policisti so pri begu izsledili in prijeli tri osumljence z območja Brežic in Šentjerneja. Okoliščine kaznivega dejanja še preverjajo, izdali pa so jim plačilne naloge zaradi kršitev določil Zakona o nalezljivih boleznih, Zakona o javnem redu in miru in Zakona o osebni izkaznici.

Vlomi in tatvine

V Dovškem na območju PP Krško je 9. 4. popoldne neznanec skozi odklenjena vrata vstopil v stanovanjsko hišo in odtujil denarnico z denarjem in dokumenti.

V Spodnjem Starem Gradu na območju PP Krško je med 6. 4. in 9. 4. nekdo vlomil v garažo stanovanjske hiše in odtujil plinsko jeklenko.

10. 4. je v Vrhpeči na območju PP Novo mesto nekdo vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil je samohodno kosilnico, dve nahrbtni kosilnici in visokotlačni čistilec. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za 1000 evrov.

V Čatežu ob Savi je med 1. 4. in 10. 4. neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil televizijski sprejemnik, mikrovalovno pečice, radijski
sprejemnik in sesalnik. Škode je za okoli 1000 evrov.

V noči na 11. 4. je s travnika na območju kraja Vihre nekdo odtujil prikolico znamke TPV in na bližnjem objektu poškodoval streho ter odtujil bakrene žlebove. Škode je za okoli 3000 evrov.

V Črnomlju je med 10. 4. in 11. 4. nekdo iz tovornega vozila odtujil dve motorni žagi znamke Stihl in lastnika oškodoval za 2500 evrov, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča