sreda, 29 maja, 2024
DomaKronikaTri nesreče, trije poškodovani

Tri nesreče, trije poškodovani

Na zadnji dan leta so se na območju PU Novo mesto zgodile tri prometne nesreče.

31. 12. 2021 ob 17.11 je na cesti v naselju Dolnji Suhor pri Metliki, občina Metlika, padel motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so poškodovanega na kraju oskrbeli in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in pomagali policistom.

31. 12. 2021 ob 16.09 je na cesti Ratež—Gumberk, občina Novo mesto, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se zaletelo v drevo. V nesreči sta se dve osebi poškodovali, ki so ju reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator, pomagali policiji in reševalcem, posuli razlite motorne tekočine in očistili cestišče.

31. 12. 2021 ob 10.57 se je na cesti Žužemberk—Dvor, občina Žužemberk, osebno vozilo prevrnilo na streho. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci PGD Žužemberk so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa, posuli in očistili razlite motorne tekočine ter pomagali policiji in vlečni službi.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča