petek, 26 aprila, 2024
DomaKronikaNa spolzkem v nesreče

Na spolzkem v nesreče

Ob 13.03 sta na avtocesti med priključkoma Trebnje zahod in Bič, občina Trebnje, trčili osebni vozili, eno vozilo se je prevrnilo na bok. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja , nevtralizirali iztekle motorne tekočine, postavili vozilo na kolesa in nudili pomoč pri odstranjevanju avtovleki. V nesreči štiri poškodovane osebe so na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v ZD Trebnje reševalci NMP Trebnje. Delavci DARS-a so zavarovali mesto nesreče in očistili cestišče. Obveščene so bile pristojne službe. 

Ob 13.31  je na avtocesti med priključkoma Novo mesto vzhod in Novo mesto zahod, občina Novo mesto, osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči Novo mesto so na kraju preventivno pregledali v nesreči udeleženi osebi, vendar nadaljnje zdravniške pomoči nista potrebovala. Delavci DARS-a so zavarovali kraj nesreče in očistili vozišče. Obveščene so bile pristojne službe. 

Ob 10.23 sta v naselju Bukošek, občina Brežice, trčili osebni vozili. Poškodovana je ena oseba. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in z absorbenti posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Brežice so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center SB Brežice.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča