sobota, 20 aprila, 2024
DomaKronikaPrijeli tatova barvnih kovin

Prijeli tatova barvnih kovin

Nekaj po 18. uri je oškodovanec policiste PP Krško obvestil, da je zalotil dva neznanca, ki sta s strehe objekta odtujila bakreno kritino in jo že naložila v kombinirano vozilo. Storilca, ki sta lastnika oškodovala za okoli 1500 evrov, sta poskušala peš pobegniti, vendar so ju policisti izsledili in prijeli. 31 in 21-letnemu storilcu so zasegli ukradene predmete, po zaključeni preiskavi pa ju bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Vlomi in tatvine

Na parkirnem prostoru v Novem mestu je med 15. 6. in 17. 6. nekdo z neregistriranega tovornega vozila odtujil več delov in povzročil za okoli 3.000 evrov škode.

Na Vinjem vrhu na območju Šmarjeških Toplic je med 15. 6. in 17. 6. neznanec skozi vrata vlomil v počitniško hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V Črnomlju je med 20. in 22. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V objekt mu ni uspelo priti, zaradi poškodbe okna pa je nastala škoda v višini 300 evrov, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča