petek, 19 aprila, 2024
DomaSlovenijaProti morju zaradi nesreče 20 km zastoj

Proti morju zaradi nesreče 20 km zastoj

Po poročanju Prometno-informacijskega centra je zaradi prometne nesreče primorska avtocesta med izvozom in uvozom Vrhnika zaprta proti Kopru. Proti Ljubljani je pred Vrhniko zaprt prehitevalni pas. Iz smeri Ljubljane zastoj sega čez celotno zahodno ljubljansko obvoznico in na južno ljubljansko obvoznico do priključka Ljubljana center. Iz smeri Kopra zastoj sega skoraj do priključka Unec.

Več o razmerah na cestah – TUKAJ.

Zaradi prometne nesreče je primorska avtocesta med izvozom in uvozom Vrhnika zaprta proti Kopru. Proti Ljubljani je pred Vrhniko zaprt prehitevalni pas.

Iz smeri Ljubljane zastoj sega čez celotno zahodno ljubljansko obvoznico in na južno ljubljansko obvoznico do priključka Ljubljana center. Iz smeri Kopra zastoj sega skoraj do priključka Unec. Vozniki naj med ustavljenima kolonama pustijo dovolj prostora za intervencijska vozila!

Obvoz proti Kopru je možen po vzporednih cestah med Ljubljano in Vrhniko, proti Ljubljani pa med Uncem in Vrhniko.
Tudi na obvoznih cestah že nastajajo zastoji. Za voznike, ujete v zastoju proti Kopru, je obvoz možen preko priključka Vrhnika. Avtocesto naj zapustijo na izvozu Vrhnika in se ponovno vključijo na uvozu Vrhnika.

(foto: PIC)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča