četrtek, 22 februarja, 2024
DomaKronikaUkradli BMW X6, vlomi, nesreče

Ukradli BMW X6, vlomi, nesreče

V noči na 27. 3. je z dvorišča stanovanjske hiše na Cesti bratstva in enotnosti v Metliki nekdo odtujil osebni avtomobil BMW X6, sive barve, letnik 2017, registrskih oznak NM DT-435.

Poškodovanje tuje stvari

V noči na 27. 3. je na parkirnem prostoru v Metliki neznanec poškodoval osebni avtomobil in povzročil za okoli 2000 evrov premoženjske škode.

Odtujil motorni žagi

V Griču pri Dobličah je nekdo iz delovnega stroja iztočil okoli 140 litrov goriva in odtujil dve motorni žagi. Lastnika je oškodoval za 2200 evrov.

Vlom v vozilo

V garažni hiši v Žlebeju na območju PP Novo mesto je 27. 3. nekdo vlomil v osebni avtomobil. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

Vlom v prodajalno

V noči 28. 3. je v Krškem nekdo skozi okno vlomil v prodajalno. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Nesreči pri delu

Policisti PP Krško so bili 26. 3. obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri delu. Zbrali so obvestila in
ugotovili, da se je nesreča zgodila na območju Cirja, kjer je 75-letni moški v vinogradu vozil kmetijski traktor po klancu navzdol in se z vozilom prevrnil. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

O nesreči pri delu na območju Jelenika so bili krški policisti obveščeni 27. 3. v dopoldanskih urah. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih si je 80-letni moški hudo poškodoval roko pri delu s krožno žago. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, okoliščine pa policisti še preverjajo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča