torek, 27 februarja, 2024
DomaKronikaVeliko posredovanj, reševanj. Vse dobro Vsem

Veliko posredovanj, reševanj. Vse dobro Vsem

Novomeški Regijski center za obveščanje sporoča, da so pristojne službe za zagotovilo varnosti in hitrega delovanja v torek večkrat pomagale s svojo strokovnostjo, znanjem, reševanjem…

15. 6. 2021 ob 5.38 sta v križišču Andrijaničeve in Šmarješke ceste v Novem mestu trčila tovorno in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator in pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

15. 6. 2021 ob 10.17 sta v križišču Ulice 21. oktobra in obvoznice v Črnomlju trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posuli po vozišču razlite motorne tekoče ter nudili pomoč delavcem vlečne službe, policistom pri urejanju prometa in reševalcem nujne medicinske pomoči Črnomelj, ki so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo.

15. 6. 2021 ob 15.36 je na makadamski cesti Dolenjske Toplice-Bušinec, občina Dolenjske Toplice, voznik z osebnim vozilom trčil v drevo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP Novo mesto, ki so poškodovanega voznika na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

15. 6. 2021 ob 15.58 je na cesti Ratež-Gumberk v občini Novo mesto voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo. Gasilca GRC Novo mesto sta zavarovala kraj nesreče, odklopila akumulator, nudila pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu ter pomagala policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

15. 6. 2021 ob 8.00 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP na Brniku poletela v Metliko, od koder je v UKC Ljubljana prepeljala obolelo osebo

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča